foto

Michael Rüth

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kleptomaniac
2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu - vyp.
2004 Louskáček a Myší král - vyp.
1995 Schelme von Schelm, Die - vyp.
1991 Bláznivá jízda
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand - vyp.
1964 Thomas More (TV film)

TV seriály

1980 Anderland (TV seriál) - vyp.
1978 SOKO München (TV seriál)
1975 Včelka Mája (TV seriál) - vyp.
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál) - herec, vyp.
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál) - vyp.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky