foto

Margarita Bachtina

  • nar. 30.9.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Pugovica (TV film)

TV seriály

2019 Cyganka (TV seriál)
Veďma (TV seriál)
2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 23 (S02E23)
Episode 14 (S02E14)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky