foto

Shannon Lawson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Stars Look Tired
2016 The Rooftop Christmas Tree
2007 Third Eye, The
2006 King of Siam, The
Po stopách 11. září (TV film)
Sousedské peklo (TV film)
2005 Heidi
Pravda nebo lež
Terry (TV film)
Very Barry Christmas, A (TV film)
2003 Bar Life
2002 Hra o čas
Parťáci v akci
Poslední volání (TV film)
Strach promluvit (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Odloučené dítě (TV film)
Posedlý (TV film)
1999 Goya: Awakened in a Dream (TV film)
Navždy má
Čmuchalky
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
Sleeping Dogs Lie
1997 Lies He Told (TV film)
Možná jsem vrah (TV film)
1996 Heckova cesta domů (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
1995 Butterbox Babies
Rodina policajtů (TV film)
Válka mezi námi
1994 April One
Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
Pouta lásky (TV film)
1992 Šéf (TV film)

TV seriály

2005 Bod G (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Polibek (S02E19)
2002 Bliss (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 The Seventh Portal (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Super Sargasso Sea (S04E13)
1998 Made In Canada (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Best Laid Plans (S05E10)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky