foto

Jack Berle

  • nar. 2.4.1904
    New York, New York, USA
  • zem. 21.1.1985 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1980 Hart a Hartová (TV seriál)
Cruise at Your Own Risk (S01E21)
Which Way, Freeway? (S01E16)
Color Jennifer Dead (S01E13)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Antique Angels (S02E24)
1976 Kojak (TV seriál)
Zapomenutý pokoj (S03E16)
1975 Kojak (TV seriál)
Záruka vrácených peněz (S03E13)
Nechtění společníci (S02E22)
Cikánská královna (S02E18)
1974 Kojak (TV seriál)
Gangster z Wall Street (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky