foto

Bert Lahr

  • nar. 13.8.1895
    New York City, New York, USA
  • zem. 4.1.1967 (71 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Noc, kdy přepadli kabaret Minských
1966 Thompson's Ghost (TV film)
1962 Ten Girls Ago (TV film)
1960 The Secret World of Eddie Hodges (TV film)
1955 The Great Waltz (TV film)
The Second Greatest Sex
1954 Rose Marie
1951 Mr. Universe
1949 Always Leave Them Laughing
1944 Meet the People
1942 Ship Ahoy
Sing Your Worries Away
1939 Zaza
Čaroděj ze země Oz
1938 Josette
Just Around the Corner
1937 Love and Hisses
Merry Go Round of 1938
Montague the Magnificent
1936 Boy, Oh Boy
Whose Baby Are You?
1934 Henry the Ache
No More West
1933 Hizzoner
Mr. Broadway
1931 Flying High

TV seriály

1966 Summer Fun (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
1956 The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
1954 The Best of Broadway (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Broadway: The American Musical (TV seriál)
1997 Hidden Hollywood: Treasures from the 20th Century Fox Film Vaults (TV film) - a.z.
1990 Wonderful Wizard of Oz: 50 Years of Magic, The (TV film) - a.z.
1987 Biography (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1974 To je ale zábava!
1964 The Big Parade of Comedy - a.z.
1963 The Sound of Laughter

TV pořady

2009 Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
The Lamb's Gambol (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace