foto

Léa Drucker

  • nar. 23.1.1972 (46 let)
    Caen, Dolní Normandie, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Place publique
2017 Pan profesor Foucault
Střídavá péče
2016 Des nouvelles de la planète Mars
2015 Arrêtez-moi là
Pierre Brossolette ou les passagers de la lune (TV film)
2014 Au nom des fils (TV film)
Des Roses en Hiver (TV film)
Modrý pokoj
2013 A la francaise (TV film)
Jsem fanda Standardu
Le grand méchant loup
Než o všechno přijdeme
2012 Je me suis fait tout petit
La Vérité si je mens ! 3
2011 Jeanne Devère (TV film)
2010 A vos caisses! (TV film)
Pauline et François
Přátelství nade vše
Svatební dort
2009 Švihák ajťák
2008 Coluche, příběh jednoho chlápka
Ozvěny kolemjdoucích
2007 Divine Émilie (TV film)
J'ai plein de projets
Jaký otec, taková dcera
2006 Mučivá nejistota (TV film)
Muž jeho života
Tygrova brigáda
2005 Akoibon
V tvých snech
Virgil
2004 Du bois pour l'hiver
Illustre inconnue
Narko
2003 Domek na venkově
Pourkoi... passkeu
2002 Filles perdues, cheveux gras
Na vlastní kůži
Papillons de nuit
Tři esa
2001 Chaos
1999 Fait d'hiver
Mes amis
Možná
Nebojím se života
Un pur moment de rock'n roll
1998 L'Annonce faite à Marius
À tout de suite
1997 Bouge!
Et si on faisait un bébé? (TV film)
Povolání vrah
1995 Raï
1994 Misanthrope, Le (TV film)
Putain de porte
1993 Colis d'oseille (TV film)
1992 Tableau d'honneur
1991 Thune, La

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2009 Černá série (TV seriál)
2003 Grand plongeoir, Le (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Duelles (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Chien et chat (TV seriál)

Dokumentární

2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2004 Nous ne sommes pas des anges (TV seriál)
1999 Paris dernière (TV seriál)

TV pořady

2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace