foto

Martin Apelbaum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Ode to Passion
2007 Homo Erectus
Look
Payback
2005 Pohnutí
2003 Briar Patch
2002 Ghost of F. Scott Fitzgerald, The
2000 Láska a sex
Nezvaný host
1999 Children of the Struggle

TV seriály

2010 Pod dohledem (TV seriál)
1998 Born Free (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Houdiniho poslední tajemství (TV seriál)
2004 Slasher (TV film)
2001 Who Is Bernard Tapie?

TV pořady

2015 7 malých Johnstonů (TV pořad)
2014 Stavby v divočině (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky