foto

Georgij Šachet

  • nar. 21.12.1945 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Trockij
1988 Klad (TV film)
1987 Capablanca
1985 Pjať minut stracha
1983 Den velitele
1978 Všechno chce mít
1975 Begstvo mistera Mak-Kinli

TV seriály

2018 Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2012 Lesnik (TV seriál)
Cejtnot (S02E15)
2010 Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2007 Bešenaja (TV seriál)
Dvojnaja igra (E04)
Oživšije chimery (E03)
Obrjad posvjaščenija (E02)
další epizody (4)
Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Zveri (S01E11)
2005 Jesenin (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky