foto

Branislav Lečič

  • nar. 25.8.1955 (63 let)
    Šabac, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Apsurdni eksperiment
2016 Jméno: Dobrica, příjmení: neznámé
2011 Oktobar
2009 Lidská bestie
Svatý Jiří zabíjí draka
2008 Na lepom plavom Dunavu
2006 Šejtanov ratnik
2003 Profesionál
2002 Lavirint
2000 Tajna porodičnog blaga
1997 Balkanska pravila
1996 Sudbina jednog razuma (TV film)
1995 Underground
1994 Ni na nebu ni na zemlji
Rođen kao ratnik
1993 Tri karte za Holivud
1992 Bulevar revolucije
Prvi put s ocem na jutrenje (TV film)
1991 Holivud ili propast (TV film)
Můj bratr Aleksa
Čaruga
1990 Balkanska perestrojka
Gluvi barut
Ljeto za sjecanje
1989 Boj na Kosovu
Masmediologija na Balkanu
Seobe
Seobe II
1988 Zivot sa stricem
Čavka
1987 Oktoberfest
1986 Vrenje (TV film)
Černá magie
1985 Dikij větěr
Srebrna lisica (TV film)
Tombola (TV film)
1984 Ubica (TV film)
1983 Pochod přes Igman
1982 Direktan prenos
Venerijanska raja (TV film)
1981 Dečko koji obećava
Kraljevski voz
Piknik u topoli
1980 Interesi (TV film)
Rebel
1977 Ančika Dumas (TV film)
Specijalno vaspitanje

TV seriály

2018 Pogrešan čovjek (TV seriál)
2012 Vojna akademija (TV seriál)
2008 Pecat (TV seriál)
Zaustavi vreme (TV seriál)
2007 Urota (TV seriál)
Vratiće se rode (TV seriál)
2001 Porodično blago 2 (TV seriál)
1998 Porodično blago (TV seriál)
1995 Bila jednom jedna zemlja (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1991 Metla bez drške 3 (TV seriál)
1990 Aleksa Šantić (TV seriál)
1987 Vuk Karadžić (TV seriál)
1985 Ljubavne price (TV seriál)
Priče iz fabrike (TV seriál)
1984 Formula 1 (TV seriál)
Sivi dom (TV seriál)
1980 Svetozar Marković (TV seriál)
1978 Sedam sekretara SKOJ-a (TV seriál)

Dokumentární

2010 Centar na pranje filmova
Weight of Chains, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace