foto

Kevin Spirtas

  • nar. 29.7.1962 (58 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blood Bound
2016 Backstabbed (TV film)
2009 Albino Farm
2005 Horror High
2003 Daredevil
1999 V objetí temnoty
1998 Nadaný žák
Subspecies 4: Bloodstorm
1997 Defying Gravity
Green Plaid Shirt
Striking Resemblance
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
1996 Kdo zabil B.B.?
1995 Zuřiví andělé
1994 Bloodlust: Subspecies III
1993 Bloodstone: Subspecies II
1988 Pátek třináctého 7
1984 Kruté oči hor 2

TV seriály

2011 Hustling (TV seriál)
2001 Love Bytes (TV seriál)
2000 Přátelé (TV seriál)
Jak to mohlo být 1. část (S06E15)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Jeffersonovy 40. narozeniny (S11E19)
1994 Údolí princezen (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Camikazi Kid - June 6, 1961 (S01E07)
1984 Rituals (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)