foto

Karl Swenson

  • nar. 23.7.1908
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 8.10.1978 (70 let)
    Torrington, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
1974 Gun and the Pulpit, The (TV film)
Richie's Car
1972 New Healers, The (TV film)
Ulzanův nájezd
1971 Birdmen, The (TV film)
Howling in the Woods, A (TV film)
Vanishing Point
1970 Spravedlnost černého muže
The Wild Country
1967 Hodina pušek
Štístko z Grand Canyonu
1966 Znovuzrození
1965 Cincinnati Kid
Major Dundee
Synové Katie Elderové
1963 Meč v kameni
Ptáci
The Man from Galveston
The Prize
1962 Jak byl dobyt Západ
Spiral Road, The
Stateční jsou osamělí
Walk on the Wild Side
1961 Norimberský proces
1960 Hodiny odvahy
Ledový palác
Na sever Aljašky
One Foot in Hell
Zářivá hvězda
1959 No Name on the Bullet
Strom na věšení
1958 Králové jsou vpředu
The Badlanders
1957 Four Boys and a Gun
That Night!
1943 December 7th
1935 Strangers All

TV seriály

1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Mr. Citizen (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Portia Faces Life (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Horror Show - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace