foto

Džun'iči Sató

  • nar. 11.3.1960 (60 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 O chloupek
2016 Tamajura: Socugjó šašin – Daijonbu: Ašita
2015 Aria The Avvenire
Tamajura: Socugjó šašin – Daiičibu: Kizaši
Tamajura: Socugjó šašin – Dainibu: Hibiki
Tamajura: Socugjó šašin – Daisanbu: Akogare
2013 Zecumecu kigu šódžo: Amazing Twins
2010 Tamajura
Čó gekidžóban Keroro gunsó tandžó! Kjúkjoku Keroro kiseki no džikúdžima de arimasu!
2008 Čó gekidžóban Keroro gunsó 3: Keroro tai Keroro – Tenkú daikessen de arimasu!
2007 Aria the OVA: Arietta
Čó gekidžóban Keroro gunsó 2: Šinkai no Princess de arimasu!
2006 Kaleido Star: Good da yo! Goood!!
Čó gekidžóban Keroro Gunsó
2005 Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari
2004 Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
2001 Slayers Premium
1997 Gegege no Kitaró: Obake Nighter
1996 Džigokudó reikai cúšin
Mahócukai Tai!
1995 Junkers Come Here
1992 Kingjo čúihó!
1990 Akuma-kun: Jókoso akuma Land e!!
Kimama ni Idol
1988 Bikkuriman: Muen Zone no hihó

TV seriály

2018 Amanču! Advance (TV seriál)
Hugtto! Precure (TV seriál)
2016 Amanču! (TV seriál)
2014 M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
2013 Tamajura: More Aggressive (TV seriál)
2011 Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
2010 Majoi neko Overrun! (TV seriál)
2009 Umi monogatari: Anata ga itekureta koto (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
2004 Keroro gunsó (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
2002 Princess Tutu (TV seriál)
2001 Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
2000 Gate Keepers (TV seriál)
Strange Dawn (TV seriál)
1999 Mahō tsukai tai! (TV seriál)
1997 Jume no Crayon ókoku (TV seriál)
1996 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1995 Sailor Moon (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Usagi no omoi wa towa ni! Atarashiki tensei (S01E46)
Sērā Senshi shisu! Hisō naru saishūsen (S01E45)
Usagi no kakusei! Chōkako no messēji (S01E44)
další epizody (8)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Yuki yo, Yama yo, Yūjō yo! Yappari yōma mo yo (S01E38)
Mezase purinsesu? Usagi no chintokkun (S01E37)
Usagi konran! Takishīdo Kamen wa aku? (S01E36)
další epizody (38)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
1990 Mórecu Ataró (TV seriál)
1986 Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)

Herecká filmografie