foto

Catherine Dent

  • nar. 14.3.1965 (54 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Halfway There (TV film)
2014 Galyntine
Guilty at 17 (TV film)
2013 Finding Neighbors
Reckless (TV film)
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2011 Noční jízda
2010 Day One (TV film)
2009 Duress
Natalee Hollowayová (TV film)
2007 The Bad Son (TV film)
2005 Fantom hlubin (TV film)
Unseen, The
2003 21 gramů
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
2001 Animální přitažlivost
Hadí stisk
It Is What It Is
Majestic
Replikant
1998 Dangerous Proposition
Na konci sil
1997 March 29th, 1979
1994 Nejsem blázen
1993 Girls' Guide to Sex, A (TV film)

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Never Out of the Fight (S02E22)
Vražedná práva (TV seriál)
Vivian's Here (S06E02)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
All Roads Lead... (S05E18)
The Honeymoon (S05E17)
další epizody (9)
Arrow (TV seriál)
Docket No. 11-19-41-73 (S06E21)
2017 Imposters (TV seriál)
Frog-Bikini-Eiffel Tower (S01E07)
Chance (TV seriál)
The Coping Mechanism (S02E04)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Všichni zahyneme (S02E02)
Drsný šerif (TV seriál)
Continual Soiree (S05E09)
2015 Hráč (TV seriál)
A House Is Not a Home (E07)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Liftoff (E04)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Lidský faktor (S05E23)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Off the Beaten Path (S01E11)
Chuck (TV seriál)
Chuck a služební cesta (S05E04)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Krysař (S02E19)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Lethal Combination (S05E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cizí nepřítel, část druhá (S08E09)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozkoš je mým řemeslem (S04E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
Heavy Metal (S01E04)
Turek (S01E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Possible Kill Screen (S07E12)
Petty Cash (S07E11)
další epizody (13)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Plán „Teď hned“ (S03E19)
Vražedná čísla (TV seriál)
Janusův seznam (S03E24)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
Recoil (S06E09)
The Math of the Wrath (S06E08)
další epizody (10)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Of Mice and Lem (S05E10)
Smoked (S05E09)
další epizody (11)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Judas Priest (S04E12)
A Thousand Deaths (S04E11)
další epizody (13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo zastřelil Sherlocka? (S05E11)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
On Tilt (S03E15)
All In (S03E14)
Fire in the Hole (S03E13)
další epizody (15)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dominoes Falling (S02E13)
Breakpoint (S02E12)
Inferno (S02E11)
další epizody (13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Two Days of Blood (S01E12)
Carnivores (S01E11)
další epizody (13)
Uneseni (TV seriál)
Údržba (E05)
Jacob a Jesse (E02)
Za oblohou (E01)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Neresuscitovat (S02E02)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Hell Is What You Make of It (S01E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vypadat jako jedna z nich (S01E03)
Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
Akta X (TV seriál)
Trevor (S06E17)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gun with the Wind (S05E10)
Frasier (TV seriál)
Zlatá zástěra (S06E08)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
2002 Inside Taken

Režijní filmografie

Filmy

2013 Silk

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Silk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky