foto

Marlene Lawlor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2008 Boj o moc (TV film)
The Commander: Abduction (TV film)
2007 The Commander: The Devil You Know (TV film)
The Commander: The Fraudster (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Hra na spravedlnost (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
2003 Frankenstein: Birth of a Monster (TV film)
1997 Princ studentem (TV film)

TV seriály

2019 Vera (TV seriál)
Cold River (S09E03)
2017 Enterprice (TV seriál)
GameFace (TV seriál)
Wild (S01E02)
Hero, Warrior, Fireman, Liar (S01E01)
Vera (TV seriál)
Pohřbená v rašelině (S07E04)
Porušený slib (S07E03)
Anděl smrti (S07E02)
další epizody (4)
2015 The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
2014 Siblings (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2013 Drifters (TV seriál)
Love Matters (TV seriál)
Man Down (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
Zkouška víry 2 (S07E02)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
Děsivá symetrie (S06E03)
Plemeno zmijí (S06E02)
další epizody (4)
2011 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Waterloo, Part 2 (S09E10)
Waterloo, Part 1 (S09E09)
Conviction: Part 2 (S09E08)
další epizody (10)
2010 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2009 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
End Game: Part 2 (S08E08)
End Game: Part 1 (S08E07)
Substitute: Part 2 (S08E06)
další epizody (6)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 Attention Scum (TV seriál)
Life as We Know It (TV seriál)
2000 Bruiser (TV seriál)
1999 Pig Heart Boy (TV seriál)
See How They Run (TV seriál)
1997 Keeping Mum (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2002 Important Astrology Experiment (TV seriál)
2001 The Sketch Show Story (TV seriál)
2000 Building the Impossible: The Seven Wonders of the Ancient World (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky