foto

Ed Ackerman

  • nar. 15.8.1977 (42 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bloodhound
Punching and Stealing
2018 North Blvd
The Intervention
2017 Kult smrti (TV film)
2015 Jenny se vdává
2014 Awesome Asian Bad Guys
Red House, The
2012 Meat
2011 Downloading and You
Přehlídka děsu
V cizí kůži
2010 Frozen
Vražedná sekera II
2009 Table for Three
Znovu 17
2008 Remarkable Power
2007 Osobní spravedlnost

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
Přítelova bývalka a podrbání pro štěstí (S03E15)
Shameless (TV seriál)
Now Leaving Illinois (S10E10)
2019 Malý Sheldon (TV seriál)
Ananas a útěcha na mužské hrudi (S03E05)
2018 Tady a teď (TV seriál)
It’s Coming (E02)
2017 Doubt (TV seriál)
To See, to Tell (E09)
2015 Horrified (TV seriál)
2014 Finding Carter (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
2012 Vegas (TV seriál)
All That Glitters (E03)
2008 Comedy Gumbo (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Znovu v akci (S08E05)
2002 Zlobivý holky (TV seriál)

Dokumentární

2018 For the Love of Halloween
2011 Hatchet II: Behind the Screams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky