foto

Günter Meier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Columbus 64 (TV film)
Stopa kamenů
1965 Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Propuštěn na záruku
1964 Das Lied vom Trompeter
1963 Die Glatzkopfbande
Es geht nicht ohne Liebe (TV film)
1962 Blaulicht - Schwarzes Benzin (TV film)
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Blaulicht - Die Meute (TV film)

TV seriály

1967 Hannes Scharf (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky