foto

Giorgos Grigoriou

  • nar. 1908
  • zem. 1991

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 O Labroukos ballader
1980 O anthropos me to garyfallo
1979 Taxidi tou melitos
1977 I skoteini katagrafi mias iliografias
O kyr' Giorgis ekpaidevetai
1975 O tromokratis
1974 Enas nomotagis politis
I diki ton dikaston
Oloi tha zisoume!
1973 Asterismos tis parthenou
O tsarlatanos
Oi polemistai tis eirinis
Thema syneidiseos
Ton arapi ki an ton plenis, to sapouni sou halas!..
1972 Aera! Aera! Aera!
Douliko amesou draseos
Ena koritsi pou ta thelei ola
I proedrina
O anthropos pou espage plaka!
O anthropos roloi
O ehthros tou laou
1971 Agapisa mia... polythrona
Doste ta heria
Kathe navagio, kai mia kolasi
O Manolios stin Evropi
O agathiaris kai i atsida
O faflatas
Oi egoistes
Sergios kai Anna
1970 Empaine, Manolio!
Ena bouzouki alloiotiko apo t' alla
I taxitzou
I theia mou, i hipissa
Krima... to boi sou
Mia zoi horis agapi
O aktypitos... ktypithike
O daskalakos itan leventia
O nanos kai oi 7 hionates
O trellos tis plateias Agamon
Oi gennaioi tou Vorra
Sti mahi tis Kritis
Ti kanei o anthropos gia na zisi
1969 Enas afragos Onasis
I arhontissa tis kouzinas
I diki enos athoou
I komissa tis fabrikas
I odysseia enos xerizomenou
Isaia... mi horeveis
Kathe katergaris ston pago tou
O anthropos tis karpazias
O paramythas
O stratis parastratise
O thavmatopoios
Ores agapis, ores polemou
Otan i polis pethaini
Ston ilingo tis zois
To anthropaki
To leventopaido
1968 Enas ippotis me... tsarouhia
Gorgones kai mages
I agapi mas
I ziliara
Kapetan fandis bastouni
Megales agapes
Mia kyria sta bouzoukia
O gigas tis Kypselis
O paliatsos
O trellos tahei 400
Oi andres den lygizoun pote!
To pio labro bouzouki
1967 Antio gia panta
Lolites tis Athinas
Otan oi gynaikes agapoun
Sapila kai aristokratia
Voitheia o Vengos, faneros praktor '000'
1966 Ah!... Kai namoun antras
Hameni eftyhia
I vouleftina
To koritsi me ta vourkomena matia
Tzeni Tzeni
1965 Enonei o ponos dyo kardies
Ftohos, alla timios
Mia trelli... trelli oikogeneia
Pikri zoi
Yparhei kai filotimo
1964 Enas megalos erotas
Katatregmenoi tis moiras
Kati na kaii
Lola
Oi klironomoi
1963 Horis taftotita
Merikoi to protimoun kryo...
Palikarakia tis pantreias
To tyhero pantaloni
1962 I nyfi toskase
Nomos 4000
Tou Koutrouli o gamos
1960 Andras eimai... kai to kefi mou tha kano!
O thymios tahei 400

TV seriály

1979 Oi parastratimenoi (TV seriál)
1978 I leilasia mias zois (TV seriál)
1972 Sta dihtya tis arahnis (TV seriál)
1971 I proti grammi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky