foto

Moo-song Jeon

  • nar. 28.9.1941 (79 let)
    Haeju, provincie Jižní Hwanghe, Severní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cheonsaneun baireoseu
2017 Buradeo
2016 Jukyeojaneun yeoja
Keoteunkol
2015 Seolhae
2014 Naui sarang naui shinboo
2011 Aleumdawoon yoosan
2009 Abooji
2008 Eorin wangja
Oko za oko
2007 Gidam
M
2003 Haneul jeongwon
2002 Dong seung
Yesterday
1999 Hwaiteu ballentain
Nae maeumui punggeum
1996 Krokodýl
1991 Eunmaneun oji anhneunda
1989 Aje aje bara aje
1988 Siroui seom
1987 Yeonsangon
1982 Hwanyeo '82
1981 Mandala

TV seriály

2020 Král: Věčný panovník (TV seriál)
2019 Saengilpyeonji (TV seriál)
2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
Son (TV seriál)
2013 Jisungimyun kamcheon (TV seriál)
2011 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng sijeun 2 (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2004 Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2000 Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
1999 Kuk hee (TV seriál)
1998 Jindallaekkot pil ttaekkaji (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
Singohapnida (TV seriál)
컬러 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky