foto

Raimund Vienken

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Sarah Kohr - Teufelsmoor (TV film)
2019 Flucht durchs Höllental (TV film)
2018 Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Keine zweite Chance (TV film)
Osudové léto na Kypru (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
2015 Tiefe Wunden (TV film)
Wer Wind sät (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Konec lží (TV film)
2012 Léto v Bavorsku (TV film)
2011 Die Minensucherin (TV film)
Služebnice boží (TV film)
Stilles Tal
Zázračné děti
2009 Bis an die Grenze (TV film)
Ein Fall von Liebe (TV film)
Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Heiße Spur (TV film)
2008 Augenzeugin (TV film)
Das Geheimnis des Königssees (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Kdo je bez viny? (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
Letztes Kapitel (TV film)
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
2000 Der Tote Taucher im Wald

TV seriály

1996 Sperling (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky