foto

Itzik Cohen

  • nar. 9.9.1968 (51 let)
    Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Spider in the Web
2017 Maktub
2016 Ismach Hatani
2009 Na velikosti záleží
2003 Sima Vaknin Machshefa
1997 Bahur Shel Shuli, Ha- (TV film)

TV seriály

2019 Douze Points (TV seriál)
2018 McMafie (TV seriál)
Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2017 Fauda (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (9)
2004 Rosh Gadol (TV seriál)
2002 Tik Sagur (TV seriál)
2001 Dakot Shel Tehila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky