foto

Waleed Zuaiter

  • nar. 1971
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Altered Carbon
Hora mezi námi
2016 Namour
Pád Londýna
The Free World
Ženy 20. století
2015 Peur de rien
2013 Omar
2011 Elevator
2010 Sex ve městě 2
Sonnet for a Towncar
2009 Muži, co zírají na kozy
Veronika se rozhodla zemřít
2007 M.O.N.Y. (TV film)
Nezvaný host
2003 Justice
2000 Eat Me!

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
See Something (E03)
Útěk z vězení (TV seriál)
Lhář (S05E03)
Kdo je Kaniel Outis (S05E02)
2015 Bloodline (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 30 (S03E04)
Masters of Sex (TV seriál)
Three's a Crowd (S03E02)
2014 Legenda (TV seriál)
Obrazoborec (S01E08)
Černá listina (TV seriál)
The Scimitar (No. 22) (S02E07)
Revoluce (TV seriál)
Země zítřka (S02E20)
Tři amigos (S02E10)
2013 Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Vlastenecký čin (S02E07)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Slepé místo (S01E05)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
What You See (S01E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Robin Hood (S04E05)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace