foto

Stratos Pahis

  • nar. 1928
  • zem. 17.4.1996

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Odysseův pohled
1990 Despoina
1989 To teleftaio stoihima
1988 Krajina v mlze
1987 Bonnie kai Clyde ala ellinika 1: Listeia gia... dyo
Made in Greece
Theofilos
1986 Gerasimos, o tsahpinis
Photographia, I
Včelař
1985 En plo
I skiahtra
Koritsia gia tsibima
1984 Edo einai Valkania!
I kathodos ton 9
Kai klaaama... sta sholeia
1983 Doste tin tsonta sto lao!..
Granita apo melani
I dimokratia tou nefous
I parexigisi
1982 Roza
1981 Kali sou nyhta, kyr-Alexandre (TV film)
Ta opla mou rihnoun louloudia
To megalo kanoni
1980 Alexandr Veliký
O anthropos me to garyfallo
Parangelia!
1978 I kangeloporta
1977 Agriopapia (TV film)
Lovci
1975 Oi vaseis ki i Vasoula
Putovní divadlo
1973 Metamorfoseis
O tsarlatanos
Ta dentra pethainoun orthia
Thema syneidiseos
1972 Boom, tara!!! Ta tzoum!!!
Ippokratis kai dimokratia
O ehthros tou laou
O kyrios stathmarhis
1971 Aerosynodos
Agapisa enan aliti
Marihuana Stop!
O aittitos
O katergaris
O paragyios mou, o rallistas
Oi amartoloi
Oi andres xeroun n' agapoun
To olokaftoma
Ziteitai epeigontos gabros
Zousa monahos, horis agapi
1970 Enas Vengos gia oles tis douleies
Esena mono agapo
Giakoumis, mia romeiki kardia
Katigoro tous dynatous
O Astrapogiannos
O teleftaios ton komitatzidon
Sti mahi tis Kritis
Ypolohagos Natassa
1969 'Thou-Vou' Falakros praktor - Epiheirisis: Gis madiam
Ena asyllipto koroido
Gia tin timi kai gia ton erota
I neraida kai to palikari
Listeia stin Athina
1968 Gorgopotamos
I ora tis orgis
To mavro stahy
1967 Gabros ap' to Londino
Haidari, ora 3.30 - Apodrasate
Kati kourasmena palikaria
Kontserto gia polyvola
O prodotis
Pare, kosme!
Trellos, palavos kai Vengos
1966 Adikia
Katigoro tous anthropous
O papatrehas
Oi kyries tis avlis
Tzeni Tzeni
1965 Einai enas... trellos, trellos, trellos Vengos
Mia trelli... trelli oikogeneia
Oi ehthroi
To vlakomoutro
1964 Mia 'vdomada ston paradeiso
1963 O babas mou ki ego!
1957 O megalokarharias
1954 Gynaikes dihos antres

TV seriály

1995 I hameni anoixi (TV seriál)
1994 To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1992 Ston psyhiatro (TV seriál)
1991 O fovos (TV seriál)
Parakamptirios (TV seriál)
1989 Oi afthairetoi (TV seriál)
1988 Skliri gi (TV seriál)
To sfageio (TV seriál)
1987 Maria Dimadi (TV seriál)
1986 Ioli (TV seriál)
1985 Oi synyparhontes (TV seriál)
1984 Hatzimanouil (TV seriál)
Pros Ofrynio (TV seriál)
1983 Sklira karydia (TV seriál)
1982 Giannis kai Maria (TV seriál)
1980 Astrofengia (TV seriál)
Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
To fos tou Avgerinou (TV seriál)
1978 To Lemonodasos (TV seriál)
1976 Mia fora ki enan kairo (TV seriál)
1973 Dromos horis gyrismo (TV seriál)
1972 Sta dihtya tis arahnis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky