foto

Aris Stavrou

  • nar. 1945

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Kazantzakis
2014 Koinos paronomastis
2012 O Theos agapaei to haviari
2011 To petagma tou kyknou
2007 El Greco
2006 Umírání v Athénách
2001 Beautiful People
2000 Afti i nihta meni
1999 Višňový sad
1997 Avrio tha xeroume - Dharma Blue Bums
1990 Singapore sling: O anthropos pou agapise ena ptoma
1987 Gynaika pou evlepe ta oneira, I
Ta paidia tis Helidonas
1986 Photographia, I
1985 I skiahtra
Varieté
1984 Eis mnimin Harry Klynn... kai klama
Next One, The
1983 Glykia symmoria
Horis martyres
Oi epikindynoi (Mia diamartyria)
Trellos kai pasis Ellados
Ypogeia diadromi
Ziteitai drakos
1982 Alaloum
Blood Tide
O reporter
To fragma
1981 Eisai stin EOK, pathe gia tin EOK
Kataskopos Nelli
Oi apenanti
1980 Exodos kindynou
O kotsos stin E.O.K.
Poniro thilyko... katergara gynaika!
1979 Ena gelasto apogevma
Jack o... kavallaris
Oi fantarines
1978 I kangeloporta
I teleftaia ptisi
I valitsa tou papa
O ilios tou thanatou
1977 Hilia hronia prin - Vyzantio: I giorti ton Kalendon (TV film)
O toihos i Pos piastike o Ramon Novaro
1976 Agistri, To
Diadikasia
Land of the Minotaur
Oi apanthropoi
1975 Assault on Agathon
Ena elefthero koritsi
To gymno kentri
1974 Gymnoi sto hioni
I diki ton dikaston
Psyhi kai sarka
Spiti stous vrahous
1973 O apostatis
Ta paidia ton louloudion
To koritsi kai t' alogo
1972 Diamantia sto gymno sou soma
Pio thermi kai ap' ton ilio
1970 Ena asteio koritsi
I theia mou, i hipissa
1965 Oi ehthroi

TV seriály

1998 Nykterino deltio (TV seriál)
1997 Tzivaeri (TV seriál)
1996 Ta psathina kapela (TV seriál)
1980 Astrofengia (TV seriál)
1978 Fakelos 38 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Periousiaka stoiheia
1984 Neolithikos politismos
1980 I gi tis Olympias

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky