foto

Lothar Mann

  • nar. 30.7.1935 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Docteur M.
Doppelte Nötzli, Der
1988 Ödipussi
1979 Pokrevní příbuzní
1966 Die Geschichte des Rittmeisters Schach von Wuthenow (TV film)
1964 Die Gruft mit dem Rätselschloß
1963 Verspätung in Marienborn
1962 Örtlich wieder Schläge (TV film)
1961 Lebensborn
1960 Waldhausstraße 20 (TV film)

TV seriály

2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky