foto

Walter Martin

  • nar. 30.5.1901
    Leipzig, Sachsen, Německá říše
  • zem. 19.9.1985 (84 let)
    Halle, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Jarní symfonie
1977 Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
1976 Ein altes Modell (TV film)
1974 Mein blauer Vogel fliegt
Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
1967 Fentons völlig verrückte Erfindung (TV film)
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky