foto

Andrea Martin

  • nar. 15.1.1947 (70 let)
    Portland, Maine, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hairspray Live! (TV film)
Moje tlustá řecká svatba 2
Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2013 Soukromé očko (TV film)
2012 Delivering the Goods
2011 Na hraně (TV film)
2009 Breaking Upwards
2008 Taktika prstů
2007 Barbie jako Princezna z Ostrova
2006 Černé Vánoce
Jak jíst smažené žížaly
Medvědí bratři 2
Televizní hrátky
Young Triffie's Been Made Away With
2005 Jimmy Neutron: Attack of the Twonkies (TV film)
Producenti
2004 Jeden den v New Yorku
2003 Kim Possible: Problém s časem (TV film)
Sick in the Head (TV film)
2002 Moje tlustá řecká svatba
2001 Hedwig a Angry Inch
Jimmy Neutron
Kid, The (TV film)
Po čem touží kluci
Přestávka: Škola mimo provoz
Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 Hodina duchů
Křupan
My Funny Valentine (TV film)
1999 Bartok
1998 Lumpíci
Tajemství N.I.M.H. 2
1997 Anastázie
Vrtěti psem
1996 Přelud
1995 Harrison Bergeron (TV film)
1994 Guitarman (TV film)
In Search of Dr. Seuss (TV film)
1993 David Copperfield (TV film)
Gypsy (TV film)
1992 Boris a Nataša
Frosty Returns (TV film)
Itsy Bitsy Spider, The
Trial of Red Riding Hood, The (TV film)
1991 Stepping Out
Šťastné a veselé
Ted and Venus
1990 To je ale teplo!
1989 Rude Awakening
Super sázka
1988 Martha, Ruth & Edie
1987 Vnitřní vesmír
1986 Klub ráj
1982 Soup for One
1980 Herschel drtí faraony
1979 Torn Between Two Lovers (TV film)
1976 Rimshots, The (TV film)
1974 Černé Vánoce
1973 Cannibal Girls
1971 Foxy Lady
1964 It's Not Just You, Murray! (studentský film)

TV seriály

2017 Great News (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
The Good Fight (TV seriál)
Reddick v Boseman (E08)
2015 Difficult People (TV seriál)
2014 Working the Engels (TV seriál)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Fugget About It (TV seriál)
2010 Dino Dan (TV seriál)
The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Chilly Beach (TV seriál)
Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
2002 Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
2001 Committed (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
2000 DAG (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1999 Datel Woody (TV seriál)
George and Martha (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Damon (TV seriál)
Pinky, Elmyra & the Brain (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Life... and Stuff (TV seriál)
Migo (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Dvě paní Nahasapímapetilonové (S09E07)
1996 Superman (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Rodinná záležitost (S03E23)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Martin Short Show, The (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Goofyho tlupa (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
1988 Completely Mental Misadventures of Ed Grimley, The (TV seriál)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1986 Roxie (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
Sharon, Lois & Bram's Elephant Show (TV seriál)
1976 Sunshine Hour, The (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1972 David Steinberg Show, The (TV seriál)
1970 Hart & Lorne Terrific Hour, The (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showing Up

TV pořady

2001 Primetime Glick (TV pořad)
1996 Best of John Candy on SCTV, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International (TV pořad)
1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1988 Best of SCTV, The (TV pořad)
1985 Martin Short: Concert for the North Americas (TV pořad)
1983 SCTV Channel (TV pořad)
The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Robert Klein Show, The (TV pořad)
SCTV Network 90 (TV pořad)
1976 Second City TV (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1988 Best of SCTV, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace