foto

Geneviève Doang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Les Olympiades
2019 Terminátor: Temný osud
2018 Scènes de ménages: ça s'enguirlande pour Noël (TV film)
2016 Mui Diên n'est pas mort

TV seriály

2018 I-Art (TV seriál)
Nina (TV seriál)
Ce qui nous lie (S04E02)
2017 Transferts (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Wakfu (TV seriál)
Inglorium (S03E13)
Hyperzaap (S03E12)
Oropo (S03E11)
další epizody (13)
2016 Munch (TV seriál)
2015 Kouzelná Beruška a Černý kocour (TV seriál)
2013 Otázky slečny Mily (TV seriál)
2012 Nová dobrodružství Petra Pana (TV seriál)
2011 Medvídek Mouk (TV seriál)
Wakfu (TV seriál)
Le Peuple Eliatrope (S02E26)
La Dimension blanche (S02E25)
Phaéris le puissant (S02E24)
další epizody (26)
2008 Wakfu (TV seriál)
Le Mont Zinith (S01E26)
J'entre dans la légende (S01E25)
Retrouvailles (S01E24)
další epizody (26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky