foto

Nathan Stewart-Jarrett

  • nar. 4.12.1985 (34 let)
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento mladý anglický herec se narodil v roce 1985. Svým zevnějškem nápadně připomíná jamajské běžce. I proto, že svou zatím největší roli má v seriálu MISFITS a jeho postava je někdejší olympijský atlet.

V roce 2006 absolvoval Central School of Speech and Drama. Prvně se ukázal v televizi o rok později, zahrál si postavu jménem Tunde v seriálu CASUALTY. Největší průlom zaznamenal v roce 2009, pro televizi natočil další dva seriály (COMING UP a THE BILL), ale hlavně byl obsazen do role Curtise v seriálovém hitu MISFITS.

Nyní pracuje na natáčení již třetí série, ale odskočil si zahrát i roli Felixe v seriálu MONEY.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 Candyman
The Curse of The Buxom Strumpet
2019 Chlapec, který se stane králem
Mope
2018 Benjamin
2016 Everyday Performance Artists
Pregnant Pause
2015 Tři v šachu
2014 Válečný manuál
2013 Dom Hemingway
2012 Komik

TV seriály

2020 Dracula (TV seriál)
Krvavá plavba (E02)
The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
Lights, Camera, Wedding (E06)
Love, Chalet (E05)
We Broke (E03)
další epizody (4)
The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Cassandra French's Finishing School (TV seriál)
Homecoming (E08)
Finals Week (E07)
Health & Fitness (E06)
další epizody (6)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
In Manus Dei (E03)
Kolekce (TV seriál)
Nabídka (E08)
Zrada (E07)
Odlesk slávy (E05)
2015 Drunk History (TV seriál)
2014 Prey (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2012 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
další epizody (4)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2010 Money (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2003 Coming Up (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Angels in America Part One - Millennium Approaches (divadelní záznam)
Angels in America Part Two - Perestroika (divadelní záznam)