foto

Antonia Thomas

  • nar. 3.11.1986 (31 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Antonia Thomas je mladá talentovaná anglická herečka, která se narodila v roce 1987. Nejlépe známá je díky jedné z hlavních rolí ve velmi úspěšném Britském seriálu MISFITS, kde ztvárnila roli teenagerky Alishy.

Studovala herectví na Bristol Old Vic Theatre School, kterou absolvovala v roce 2009. Antonia byla také členem National Youth Theatre.

Od roku 2009 ji můžeme vidět v již zmíněném seriálu MISFITS. Dále se objevila v epizodě STANLEY PARK, kde ztvárnila postavu Sadie. Epizoda byla odvysílána 10. června 2010 a jedná se o druhou ze série tří epizod, které byly vysílány na BBC, další dvě jsou PULS a DAPPERS. Nejnověji jí můžeme vidět v dalším britském seriálu THE DEEP, kde hraje postavu Majky.

Pavel "PauloZ" Ivičič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rearview
2016 FirstBorn
2015 Ark, The (TV film)
Isla Traena
Poslední přežije
2014 Northern Soul
Scintilla
2013 Jak je, Cartere?
Slunce nad Leithem
2012 Eight Minutes Idle
Spike Island
2010 Stanley Park (TV film)

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
Hello (S02E01)
Heartfelt (S01E15)
She (S01E14)
další epizody (6)
Lovesick (TV seriál)
Andi and Olivia (S03E01)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
Intangibles (S01E09)
Apple (S01E08)
další epizody (10)
2016 Spark (TV seriál)
The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Užitečný zrádce (S02E03)
Jako prostý člověk (S02E02)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
Kurýr (TV seriál)
The Diva (S02E06)
2012 Homefront (TV seriál)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2010 The Deep (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace