foto

Lauren Socha

  • nar. 9.6.1990 (28 let)
    Derby, Derbyshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato mladá anglická herečka se narodila 9. června 1990. Navštěvovala několik škol - Burton College, Saint Benedict School a Performing Arts College, kde studovala múzická umění. Její bratr je Michael Socha, který je známý ze seriálu This is England. Přivydělává si i jako zpěvačka, také navštěvovala televizní semináře Iana Smitha.

Ona sama se poprvé ukázala v krátkém filmu s názvem SCUMMY MAN. Prorazit se jí podařilo v roce 2009, kdy získala roli Kelly v populárním seriálu MISFITS, ale hlavně byla nominována na cenu BAFTA za nejlepší herečku ve vedlejší roli. Tato nominace je za film NEMILOVANÁ.

O rok později si zahrála i v seriálu FIVE DAUGHTERS. Objevila se také v hudebním videoklipu „When The Sun Goes Down“ od skupiny Arctic Monkeys.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fanged Up
2016 Strangeways Here We Come
2012 Murder
2009 Nemilovaná (TV film)
2008 Summer
2006 Scummy Man

TV seriály

2016 Murder (TV seriál)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
2013 Plebs (TV seriál)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2010 Five Daughters (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

TV pořady

2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
Xtra Factor, The (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace