foto

Athinodoros Prousalis

  • nar. 1926
    Constantinople, Turecko
  • zem. 5.6.2012
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Špetka koření
1997 O kyrios me ta gri
1996 Pros tin elefteria
1995 Kokkino melani (TV film)
Zoi
1991 Drapetis, O
Přerušený krok čápa
1990 Erotiaris apo kounia
O... erastis!!!
Oi Athinaioi
1989 Loufes, thrania & trella sholeia
O teleftaios peirasmos tou Mitsou
Syzygiko kokteil
To didymo tis symforas
1988 Erhontai oi gymnistes!
O babas mou, o anarhas
O petheropliktos
1987 120 decibel
Astynomos Tsahpinis
I pseftra apo to Katakolo
Lakis, o... souxes
O batsos tis plateias Psyrri
O evro... gomenos
O gyftorokas
O kallitehnis tis plakas
Oi dekatreis gynaikes
Papamanouli... agapi mou
S' agapao, sto timoni pou kratao
Ta vlita
To 'pe to 'pe o papagalos, eisai kokoras megalos
To saini kai o astynomos
Zombi, o super kopanos
1986 Adelfi mou... agapi mou
Enas kokoras sti geitonia mas
I kardiokleftra
I mama mas zitaei gabro
Kerato, kombina kai lagonika
Me to zori trellos
Mia apithani krouaziera
O gios tou parta ola
Thanasi, mas tin pesane!
Tis tehnis ta kamomata
To diavolothilyko
Včelař
Ziteitai engefalos gia... amartia
1985 Agoria stin porneia
Fout Bol
Mia nyfi gia olous!
Moutro... to moutraki
O Agalitsas lagoniko
O Rambo ap' ta Trikala
O agalitsas: Ena exagomeno koroido
Oi atsides tou super market
Rakos... No. 14, kai o protos bounakias
Ta liontarakia tou erota
Ta paidia tou Kronou
1984 Cesta na Kytheru
O erotas tou Odyssea
1983 Daskale ti didaskes?
To tragoudi tis epistrofis
Ziteitai drakos
1982 Kai o protos matakias
Repo
To paidi tou solina
1981 Kali sou nyhta, kyr-Alexandre (TV film)
To megalo kanoni
To xeno einai pio glyko
1980 O anthropos me to garyfallo
Rena... na i efkairia
1979 Mona... zyga, dika mou...
Oi fantarines
Ta paidia tis piatsas
1978 Antipetherini (TV film)
1973 O proestos tou horiou
Peri onou skias
1972 Ap' t' alonia, sta salonia
I Rena einai 'off-side'
O kyrios stathmarhis
1971 Agapisa mia... polythrona
Arhipseftaros
Ena agori... alloiotiko ap' t' alla
Enas yperohos anthropos
I efoplistina
Katanalotiki koinonia
Manto Mavrogenous
O Manolios stin Evropi
O trellopenintaris
Oi egoistes
1970 Empaine, Manolio!
Esena mono agapo
I litaneia ton iroon
I tyhi mou trellathike...
O aetos ton sklavomenon
O daskalakos itan leventia
O nanos kai oi 7 hionates
O teleftaios aihmalotos
O teleftaios ton komitatzidon
To paidi tis mamas
Vavylonia
1969 Enas andras me syneidisi
Fovatai o Giannis to therio...
Ftohogeitonia agapi mou
Giati me prodoses
I oraia tou kourea
O Davelis
Paidi mou, agapi mou
To... thyma
1968 Epiheirisis Apollon
I kardia enos aliti
Kardia pou lygise apo ton pono
Laoura
Meine konta mou, agapimene
Mia Italida ap' tin Kypseli
O tsahpinis
Oneiro apatilo
Ta psihoula tou kosmou
Tapeinos kai katafronemenos
To kanoni kai t' aidoni
Xerizomeni genia
1967 Adiki katara
Anoihti epistoli
Ap' ta Ierosolyma, me agapi
Kalos ilthe to dollario
Kapote klaine kai oi dynatoi
O Labiris enantion ton paranomon
O modistros
Patera, katse fronima...
Pyretos stin asfalto
1966 Emeis oi amartoloi
Tzeni Tzeni
1965 Ena exypno exypno... moutro
Istoria mias zois
Mia trelli... trelli oikogeneia
Peraste tin proti tou minos
Teddy boy... agapi mou
To Homa vaftike kokkino
1964 To doloma
1963 O trellaras
1962 Polytehnitis kai erimospitis
1960 Stratiotes dihos stoli
1958 Laterna, ftoheia kai garyfallo
1957 Tis nyhtas ta kamomata
1952 To stravoxylo

TV seriály

2007 Stous 31 dromous (TV seriál)
2006 Entimotatoi keratades (TV seriál)
2005 Oi atairiastoi (TV seriál)
To kokkino domatio (TV seriál)
2004 As prosehes (TV seriál)
Epta thanasimes petheres (TV seriál)
2001 Gia mia gynaika kai ena aftokinito (TV seriál)
2000 Pappoudes en drasei (TV seriál)
1999 Eglimata (TV seriál)
Mi madas ti Margarita (TV seriál)
1997 Dyo xenoi (TV seriál)
1996 Ekeines & ego (TV seriál)
1995 Dolce Vita (TV seriál)
1991 Malista kyrie (TV seriál)
Parakamptirios (TV seriál)
1989 To horio ekpaidevetai (TV seriál)
1988 To spiti tis theias (TV seriál)
1987 I kyria mas (TV seriál)
1986 Oikogeneia Vlammenou (TV seriál)
1984 I gynaika sti monoprakti komodia (TV seriál)
Mesa apo to plithos (TV seriál)
O theios mas o Mimis (TV seriál)
Topiki efimerida (TV seriál)
1983 I lampsi ton astron (TV seriál)
Oi ierosyloi (TV seriál)
Ta arravoniasmata (TV seriál)
1982 Avles kai retire (TV seriál)
1981 To xenodoheio (TV seriál)
1980 Romantikes istories (TV seriál)
Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1976 Mia fora ki enan kairo (TV seriál)
Orkizomai na eipo tin alitheia (TV seriál)
1975 I Themis ehei... kefia (TV seriál)
To taxidi (TV seriál)
1974 To palio to katostari (TV seriál)
1973 Viva Katerina (TV seriál)
1972 Epeidi kai dia tafta (TV seriál)
To eikositetraoro enos paliatzi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky