foto

Jiří Vobecký

  • nar. 15.1.1961 (56 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hořící keř (TV film)
2011 Lidice
1991 Odsouzen k životu (TV film)
1984 Když slunce ztratí sílu léta (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Samé dobré zprávy (S02E21)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Už tě nechci vidět (S02E05)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Pražák (S01E01)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Sací koš (E08)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace