foto

Jesse Jane

  • nar. 10.7.1980 (38 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jesse Jane je americká pornoherečka, která se narodila 16. června roku 1980 ve městě Fort Worth v Texasu. Její pravé jméno zní Cindy Taylor. Janin otec byl vojenský důstojník, a tak trávila většinu svého dětství cestováním po vojenských základnách v USA. Jako mladá milovala tanec, kterému věnovala většinu svého volného času. Na střední škole v Rose Hill v Kansasu byla roztleskávačkou a graduovala na střední škole v Moore v Oklahomě.

Janinu kariéru odstartovalo přečtení článku od budoucí kolegyně z branže Tery Patrick. Psala v něm, že pracuje jako herečka ve filmech pro dospělé pro společnost Digital Playground. Jane se je rozhodla kontaktovat a velmi rychle podepsala kontrakt. Její první film byl NO LIMITS z roku 2003. Objevila se i na obalu hudebního alba texaské metalové kapely Drowing Pool a dokonce účinkovala v jejich videoklipu. Pravidelně se objevovala ve většině amerických pornočasopisů. Největší slávu v branži ji určitě přinesl vysokorozpočtový pornofilm PIRÁTI. V současnosti točí stále pro Digital Playground, a to hlavně klipy na internet.

Jesse Jane se poměrně často angažuje i klasických filmech a seriálech, kde má většinou epizodní role. Každopádně Janina hvězda ve Spojených státech stále stoupá a udržuje s svou popularitu. V roce 2006 si ji pozval do své show Jay Leno. Během své dosavadní kariéry posbírala mnoho pornografických ocenění. Třikrát za sebou, a to v letech 2007 až 2009, vyhrála cenu za nejžhavější tělo v pornobranži. V současnosti žije Jane se svým desetiletým synem a manželem Rickem Patrickem, který je také pornoherec, jsou svoji od roku 2007 a žijí v Oklahoma City v Oklahomě. V roce 2004 Jane prodělala hysterectomii, tedy odstranění dělohy z důvodu nálezu rakoviny děložního hrdla. Naštěstí se brzy uzdravila a dál točí filmy a patří ke světové špičce.

Lukáš "Ruuzha" Růžička

Herecká filmografie

Filmy

2017 Highway to Havasu
2016 Female Fight Club
2015 Coachella Massacre
2014 Step Sisters
2013 Bridesmaids
Code of Honor
For Sale
Lollipop
2012 Bad Girls 8
Home Wrecker 3
Jesse Jane: Asking Price
Leverage
Love, Jesse
Mothers & Daughters
My Private Tutor
Nurses 2
Skip Trace
Swingers
2011 Babysitters 2
Bad Girls 6
Bad Girls 7
Fighters
Jesse Jane: The Masseuse 2
Jesse Jane: The Roommate
Power Fuck
Titlicious 3
Top Guns
Watching You: Episode 3
2010 Bad Girls 3
Body Heat
Fly Girls
Jesse Jane: Dirty Movies
Jesse Jane: Homework
Jesse Jane: Playful
Svůdníci žen
That's My Girl
2009 Frat Party
Jesse Jane: Atomic Tease
Jesse Jane: Online
Nurses
Teachers
2008 Cheerleaders
Jesse Jane: Breathe Me
Jesse Jane: Heat
Jesse Jane: Kiss Kiss
Pirates II: Stagnetti's Revenge
2007 Babysitters
Jesse Jane: Fuck Fantasy
Jesse Jane: Image
Jesse Jane: Lust
Jesse Jane: Scream
Jesse's Juice
2006 Deeper 3
Hush
Island Fever 4
Jesse Jane: All-American Girl
Sexual Freak
2005 8MM 2
Piráti
2004 Contract Star
Island Fever 3
Loaded
2003 No Limits
Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
Three Timing

TV seriály

2005 Vincentův svět (TV seriál)
Taky tě miluju (S02E09)

Dokumentární

2016 X-Rated 2: The Greatest Adult Stars of All Time! (TV film)
2015 X-Rated: The Greatest Adult Movies of All Time (TV film)
2013 Aroused
2010 Rated A for Adult (TV seriál)
2009 Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
Porn: Business of Pleasure (TV film)
2008 9to5: Days in Porn
2005 NightMoves
2004 Myslet XXX (TV film)

TV pořady

2016 Best in Sex: 2016 AVN Awards (TV pořad)
2015 AVN Awards Show 2015 (TV pořad)
2013 30th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
2012 29th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
2011 28th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
Dave's Old Porn (TV pořad)
2007 24th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Highway to Havasu

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace