foto

Jeff Garlin

  • nar. 5.6.1962 (55 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Becoming Bond
Handsome
Lemon
2014 Laggies
2013 Dealin' with Idiots
Hlas
2012 Norman a duchové
Sin Bin
Vlastní zbraň podmínkou
2011 Auta 2
Havajské prázdniny
2010 Bus, The
Toy Story 3: Příběh hraček
2009 Young and Handsome: A Night with Jeff Garlin
2008 Burn-E: Světlo galaxie
Rocker
Skandály ze života zvířat
VALL-I
2007 Můj život idiota
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
2005 Finty Dicka a Jane
2004 Když se setmí
Konec snění
Outing Riley
Tlustý Albert
2003 Bláznivá školka
2002 Běž, Ronnie, běž!
Hollywood, Hollywood
Naked Movie
Pomoc!!! Já mám rande
2000 Nahoru, dolů
Self Storage
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Larry David: Curb Your Enthusiasm (TV film)
1998 Superlék
1997 The Love Bug (TV film)
1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
1994 Malá velká liga
1993 RoboCop 3
1992 Haló, tady Shirlee
Hrdina proti své vůli
1983 Jarní prázdniny

TV seriály

2013 Goldbergovi (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
2004 Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)

Dokumentární

2016 Where Have You Gone, Lou DiMaggio
2013 Quality Balls: The David Steinberg Story
2008 Speechless (TV film)
2005 Before, During and 'After the Sunset'

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
2003 Comedy Central Roast of Denis Leary (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 HBO Comedy Half-Hour (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Handsome
2013 Dealin' with Idiots
2010 Breakup in a Noisy Diner
Bus, The
2006 I Want Someone to Eat Cheese with

TV seriály

2000 Larry, kroť se (TV seriál)

Dokumentární

2006 This Filthy World

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace