foto

Robert Ugrina

  • nar. 1974
    Záhřeb, Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mali
2017 Lavina
2016 Ministerstvo lásky
Ústava
2012 Lidožrout vegetarián
2009 Metastázy
2008 Bez konce
2007 Zazpívejte nějaký lovesong
2005 Co je muž bez kníru?
Otac
Snivaj, zlato moje
2001 Holding
2000 Nebo sateliti
1999 Četverored

TV seriály

2020 Dar Mar (TV seriál)
2017 Ko te sisa (TV seriál)
2008 Zakon! (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Bumerang (TV seriál)
2004 Zabranjena ljubav (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky