foto

Brie Larson

  • nar. 1.10.1989 (29 let)
    Sacramento, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (38)

  • - Je velkou fanynkou her „Super Mario Bros.“ (ArsenalEagle)

  • Avengers: Endgame (2019)

    - Captain Marvel (Brie Larson) po většinu filmu nosí krátký sestřih z moderních komiksů. (Mikahu)

  • Avengers: Endgame (2019)

    - Brie Larson, představitelka Captain Marvel, nejdříve natočila scény v Avengers: Endgame (2019) a až poté natáčela svůj sólový film Captain Marvel (2019), který šel do kin dříve než Endgame. (uiu)

  • Captain Marvel (2019)

    - Když Talos (Ben Mendelsohn) konfrontuje Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) a Carol Danvers (Brie Larson) v Louisianě, srká nápoj z kelímku. Onen kelímek je úplně stejného vzhledu jako ten, ze kterého pila postava Samuela L. Jacksona ve filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (NiWi)

  • Captain Marvel (2019)

    - Muž z ochranky, se kterým mluví Captain Marvel (Brie Larson) poté, co přistane do prodejny Blockbusters, je ředitel ochranky pro Marvel Barry Curtis. (NiWi)

  • Captain Marvel (2019)

    - Doktorka Wendy Lawson (Annette Bening) původně neměla nést pro Carol Danvers (Brie Larson) podobu Nejvyšší inteligence planety Hala, toto rozhodnutí přišlo až těsně před zahájením natáčení, kdy se tvůrci chystali začít hledat herce, který by Nejvyšší inteligence ztvárnil. Spojení rolí napadlo režisérku Annu Boden. (Andrew78)

  • Captain Marvel (2019)

    - Spoiler: Tvůrci od samého začátku počítali s tím, že Carol Danvers (Brie Larson) inspiruje na konci filmu Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) k tomu, aby založil Avengers. Ve finální verzi filmu vidíme pouze Furyho, jak píše na klávesnici, původně ale tvůrci počítali s postupně se objevujícím nápisem na monitoru, což jim ovšem ve finálním střihu přišlo zbytečné. (Andrew78)

  • Captain Marvel (2019)

    - Carol Danvers (Brie Larson) na začátku filmu ve videopůjčovně zničí plakátový stojan propagující film Pravdivé lži (1994). Původně ale tvůrci uvažovali o plakátu k filmu Maska (1994), aby měla Carol pocit, že kousek od ní stojí jeden ze Skrullů. (Andrew78)

  • Captain Marvel (2019)

    - Tvůrci původně nepočítali s tím, že se ve filmu objeví Teserakt, ale přišlo jim zbytečné, aby vymýšleli nový zdroj energie, díky kterému Carol Danvers (Brie Larson) získá své schopnosti, proto se rozhodli znovu využít Kámen prostoru. (Andrew78)

  • Captain Marvel (2019)

    - Jedna z prvních verzí scénáře počítala s tím, že film začne na Zemi. Mělo se jednat o scénu odkazující na kultovní film Top Gun (1986), ve které se Carol Danvers (Brie Larson) a Maria Rambeau (Lashana Lynch) účastní leteckého simulovaného cvičení. Tvůrci nakonec od nápadu upustili, aby diváci neznali od začátku původ hrdinky. (Andrew78)

  • Captain Marvel (2019)

    - Brie Larson (Captain Marvel) musela během natáčení brát prášky na alergii, jelikož má alergii na kočky. Kocour Goose má přitom ve filmu velkou roli. (CinemaRanger)

  • Captain Marvel (2019)

    - Když se Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson) propadne střechou do videopůjčovny, sáhne po filmu Správní hoši (1983). Film se tématicky věnuje začátkům americkým letům do vesmíru. (SLOTH)

  • Captain Marvel (2019)

    - Jednou ze svých posledních cameo rolí Stan Lee odkazuje svou roli ve filmu Flákači (1995). A to ve scéně, kdy sedí ve vlaku a čte si scénář k Flákači a opakuje svoji repliku: „Trust me, true believer.“ Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson) mu scénář odkryje a oba se na sebe usmějí. (necisty)

  • Captain Marvel (2019)

    - Brie Larson brala své přípravy na roli Captain Marvel velice vážně. Pět dní týdně trénovala dvě hodiny denně, přičemž její trénink sestával z boxu, kick-boxu, juda, zápasu a jiu-jitsu. Postupně si také vypracovala formu, která jí umožnila uzvednout přes 100 kilogramů v mrtvém tahu, 180 kg při zvedání pánví a dokonce dokázala utáhnout jeep – což jsou pozoruhodné výkony na herečku, která se nikdy posilování příliš nevěnovala. (Zdroj: Falcon)

  • Captain Marvel (2019)

    - Tým kostymérky Sanjy Hays vytvořil pro Brie Larson celkem osm obleků Captain Marvel. Obleky, které jsou použity pro hlavní záběry filmu, jsou primárně ušité z kůže se speciálním modrým perleťovým povrchem, který se leskne, když na něj dopadne světlo. (Zdroj: Falcon)

  • Captain Marvel (2019)

    - Brie Larson, která představuje Carol Danversovou / Captain Marvel, a Lashana Lynch, jež ztvárnila zkušební pilotku Marii Rambeauovou, společně navštívily vojenskou leteckou základnu Nellis Air Force Base v Las Vegas, aby zde podstoupily velice exkluzivní výcvik a na vlastní kůži si vyzkoušely let ve stíhacím letounu F-16. Brie Larson měla také možnost setkat se a strávit čas s brigádní generálkou Jeannie Marie Leavittovou, která se v roce 1993 stala první stíhací pilotkou americké Air Force a byla také první ženou, která byla pověřena velením letky stíhacích letounů. (Zdroj: Falcon)

  • Captain Marvel (2019)

    - Honorář Brie Larson (Captain Marvel) činil 5 milionů amerických dolarů. (CrypzzXD)

  • Captain Marvel (2019)

    - Před uvedením snímku v kinech se internetem šířila informace, že se Brie Larson upsala Marvelu na sedm filmů. Ta to následně veřejně popřela. (CrypzzXD)

  • Captain Marvel (2019)

    - Pre Brie Larson je to prvá komiksova úloha, ktorú stvárnila. (F2003F)

  • Captain Marvel (2019)

    - Než byla do role Carol Danvers/Captain Marvel obsazena Brie Larson, byly zvažovány také herečky Katheryn Winnick, Natalie Dormer, Emily Blunt, Katee Sackhoff, Yvonne StrahovskiCharlize Theron a Rebecca Ferguson. (Spidey3)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2020 Just Mercy
2019 Avengers: Endgame
Captain Marvel
Relanxious
2017 Basmati Blues
Kong: Ostrov lebek
Skleněný zámek
Unicorn Store
2016 Křížová palba
2015 Hledači ohně
Room
Vykolejená
2014 The Gambler
2013 Don Jon
Dočasný domov
Kouzlo přítomného okamžiku
2012 21 Jump street
Entry Level (TV film)
2011 Blissovy trampoty
Policejní divize Rampart
Weighting
2010 Greenberg
Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 Právě Peck
Tanner Hall
Váš dům, náš hrad
2007 The Beautiful Ordinary
2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Soví houkání
2004 Konec snění
Přes noc třicítkou
2003 Na závodní dráze (TV film)
2001 Madison
1999 Special Delivery

TV seriály

2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Údržba kazetového videopřehrávače (S05E09)
Analýza vytváření sítí (S05E06)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Taneční zábava pro feministky (S04E08)
2011 Liga snů (TV seriál)
Ol' Smoke Crotch (S03E04)
The Au Pair (S03E03)
Tara a její svět (TV seriál)
The Good Parts (S03E12)
Crunchy Ice (S03E11)
Train Wreck (S03E10)
další epizody (12)
2010 Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
To Have and to Hold (S02E11)
Open House (S02E10)
další epizody (12)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Miracle (S01E12)
Snow (S01E11)
Betrayal (S01E10)
další epizody (12)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Slam (S03E11)
2006 The Burg (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2001 Raising Dad (TV seriál)
2000 Then Came You (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1998 To Have & to Hold (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Dokumentární

2018 Space Explorers: A New Dawn (TV film) - vyp.

Hudební videoklipy

2018 JAY-Z feat. Beyoncé - Family Feud (hudební videoklip)
2014 Jenny Lewis - Just One of the Guys (hudební videoklip)
2010 Brie Larson - Black Sheep (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Unicorn Store
2012 The Arm
2011 Weighting

Producentská filmografie

Filmy

2017 Unicorn Store

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 The Arm
2011 Weighting

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Weighting

Host

TV pořady

2019 2019 MTV Movie & TV Awards (TV pořad)
Oscar 2019 (TV pořad)
2018 The 24th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2017 23rd Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
Oscar 2017 (TV pořad)
The 74th Golden Globe Awards (TV pořad)
2016 Oscar 2016 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(196)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace