foto

Johana Švarcová

  • nar. 1983
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Johana Švarcová se narodila v roce 1983 v Liberci. Je herečka, hudebnice, performerka, zakládající členka královéhradeckého amatérského divadla DNO. Studuje FAMU, podílela se a podílí se například na projektech Rádio IVO, Kazety, nebo na aktuálně vycházejícím CD For Semafor. Účinkovala  v divadle DNO, Klicperově divadle, Láhor sound system a s Petrem Marekem chystá představení Nic proti ničemu.

Zdroj: Bionaut Films

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikdo nelže (studentský film)
Všechno bude fajn
2015 Cesta do Říma
Cizí příbuzní (studentský film)
2014 Siciliana
2013 Ahoj, mám se dobře (studentský film)
2012 Podsvětí
Shit happens (studentský film)
2011 Gorila
Nic proti ničemu
Sráči (TV film)
2010 Holka 180 (studentský film)
Největší z Čechů

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Krev, půda a strach (E03)
Past na svědomí (E02)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
2014 České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sprejeři (S04E11)
2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2015 Proces
2014 SM Kabaret: Kabaret For Semafor (koncert)

TV pořady

2016 FAMU 70 (TV pořad)
2010 Hotel Insomnia (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Černý dort (studentský film)
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
2013 Ahoj, mám se dobře (studentský film)

Dokumentární

2015 Proces

TV pořady

2016 FAMU 70 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Ahoj, mám se dobře (studentský film)

Dokumentární

2015 Proces

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace