foto

Christof Piesk

  • nar. 1951
  • zem. 1993

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Männer vom K3 - Ein ganz alltäglicher Fall, Die (TV film)
1991 Společná hra

TV seriály

1998 Höllische Nachbarn (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)
1985 Käthe Kollwitz - Zeugin ihrer Zeit (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky