foto

Jennifer Ellison

  • nar. 30.5.1983 (34 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anglická herečka, modelka, tanečnice a zpěvačka. Narozena 30. května 1983 v Liverpoolu. Od tři let navštěvovala taneční školu v Liverpoolu. Později se přesunula na taneční školu Elizabeth Hill School of Dancing v St. Helens. Pak se přesunula na Royal Academy of Dance, zde se specializovala na klasický balet. Nakonec studovala na IDTA (International Dance Teachers Association) jedna z nejlepších škol tance na světě a to v letech 1996-97.

V roce 1998 je oceněna cenou Carl Alan Awards jako nejlepší baletka. Krátce poté od tance odchází, a začíná se věnovat herectví. V letech 1998 - 2003 se objevuje v seriálu Brookside jako Emily Shadwicková. Roku 2003 vydává svůj první single (Baby I Don't Care). O rok později, 2004 vyhraje reality show Hell's Kitchen, vydá svůj druhý single (Bye, bye boy), a hraje ve Fantomu opery. Ve stejném roce se objevila na divadelních prknech v muzikálu Chicago. 2005 zvolena nejvíce sexy blondýnou. V roce 2008 si zahrála Tracey v hororu The Cottage. Roku 2012 se objevuje jako soutěžící v Dancing on Ice, kde se probojuje, až do semifinálového kola.

Josef "Oeivind" Gryf

Herecká filmografie

Filmy

2008 Commander, The: Abduction (TV film)
The Cottage
2007 Liverpool Nativity (TV film)
2004 Fantom opery

TV seriály

2006 Hotel Babylon (TV seriál)
New Street Law (TV seriál)
2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
The Mysti Show (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

TV pořady

2017 Boj celebrit s nadváhou (TV pořad)
2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
Xtra Factor, The (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace