foto

Klaus Guth

  • nar. 15.8.1940 (79 let)
    Bruel, Wismar, Mecklenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
2000 Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1998 Die unerwünschte Zeugin (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Jeruzalém aneb Cesta na smrt (TV film)
1994 Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
1991 Elfenbein (TV film)
1989 Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
1985 Dom Juan (TV film)
1984 Wie im Paradies oder Ein gnadenloser Tag im Leben des Alois B. (TV film)
1971 Aus dem Alltag in der DDR: Dritter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)

TV seriály

2009 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrtící růže (E04)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2005 Big Ben (TV seriál)
Vražda ve zpovědnici (S12E01)
2004 Big Ben (TV seriál)
Sport zabíjí (S10E04)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Hon (S04E04)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Vánoce (E10)
Krize (E09)
další epizody (10)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)
1991 Sicher ist sicher (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Rentnerinitiative (S03E16)
Der zudringliche Patient (S03E15)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Divadelní záznam

1974 Maß für Maß (divadelní záznam)