foto

Eidži Suganuma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Kodomo no džikan: Ni gakki
2007 Kodomo no džikan OAD
2001 Hanaukjó Maid tai
1996 Nindža mono

TV seriály

2018 Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
2016 B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
2013 Karneval (TV seriál)
2011 Maširoiro Symphony (TV seriál)
2009 Sasameki koto (TV seriál)
2007 Kodomo no džikan (TV seriál)
2006 Binchō-tan (TV seriál)
2003 Onegai Twins (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky