foto

Giorgos Bartis

  • nar. 1937
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Dexiotera tis dexias
1987 I gynaika tis protis selidas
1986 I diathiki mou
O ippotis tis sfaliaras
1982 Angelos
1980 Alexandr Veliký
1979 I aionia zoi (TV film)
1978 Ta Hristougenna tou Amerikanou (TV film)
1977 O arhontohoriatis (TV film)
1976 Agnostos stratiotis
Kravges ston anemo
1974 Amartia sto kormi tis, I
Eglima sto Kavouri
I diki ton dikaston
1972 Aera! Aera! Aera!
Antartes ton poleon
1971 Katanalotiki koinonia
O agathiaris kai i atsida
O faflatas
O trellopenintaris
1970 Ego rezilepsa ton Hitler
O prodotis prepei na pethani
O trellos tis plateias Agamon
Sti mahi tis Kritis
1969 Ohi
1968 Epiheirisis Apollon
Sta synora tis prodosias
1966 Xehasmenoi iroes
1965 Epistrofi
I moira tou athoou
1964 Prodosia

TV seriály

2008 To kleidi tou Paradeisou (TV seriál)
2004 Eftyhismenes meres (TV seriál)
2003 Antistrofi metrisi (TV seriál)
1999 Glykoxino krasi (TV seriál)
Synora agapis (TV seriál)
1998 Nykterino deltio (TV seriál)
1997 Kai oi pantremenoi exoun psihi (TV seriál)
1994 I orgi ton theon (TV seriál)
1991 O kitrinos fakellos (TV seriál)
1990 Fonos horis taftotita (TV seriál)
I anagennisi enos ethnous (TV seriál)
1988 Defteri pnoi (TV seriál)
Skliri gi (TV seriál)
1985 Akyvernites politeies (TV seriál)
1983 O katadikos (TV seriál)
1981 Oi klironomoi (TV seriál)
Tragoudistades tis lefterias (TV seriál)
1980 Oi athlioi ton Athinon (TV seriál)
1978 I leilasia mias zois (TV seriál)
1977 Porfyra kai aima (TV seriál)
1976 Skoteines dynameis (TV seriál)
1973 Sta dihtya tou tromou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky