foto

Tania Verafield

Biografie

Narodila se v New Yorku, vystudovala University of California v Berkeley, poté navštěvovala herecké stáže v Henke Acting Studio a Stan Kirsch Studio. Na 5. ročníku Method Fest Independent Film Festival, který se konal 18.dubna 2003 v hotelu Holiday Inn v Burbanku, vyhrála Tania soutěž začínajících herců. Porotu okouzlila přednesem monologu z filmu WET HOT AMERICAN SUMMER. Jako výhru si odnesla 500 dolarů.

V počátcích své filmové kariéry se objevovala především v TV seriálech jako STRONG MEDICINE /2000/, GHOST WHISPERER /2001/ nebo 24 /2001/. Jejím prvním celovečerním filmem byl krimi-thriller HARSH TIMES /2005/, kde si zahrála po boku Christiana Balea a Evy Longoria. Dalším filmem byla romantická komedie HOLLYWOOD DREAMS /2006/, kde si střihla vedlejší roli postavy Tanii. Ve francouzském thrilleru JULIA /2008/ účinkovala opět ve vedlejší roli Patty. Nejnovějším počinem její dosavadní kariéry je hudební drama I AM NOT A HIPSTER /2012/.

Tania Verafield je neteř Corey Field, vnučka scénáristy Roberta Leese a studovala s Bradem Williamem Henkem. Hovoří španělsky a hebrejsky.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ms. Purple
2015 Pure Love
2012 I Am Not a Hipster
2011 Brown Bookstore, The (TV film)
2009 Love at First Hiccup
2008 Julie
Short Term 12
2006 Hollywoodské pozlátko
2005 Drsný časy

TV seriály

2019 Rage Room (TV seriál)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S08E01)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Horror Show (S03E15)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace