foto

Roman Štolpa

  • nar. 1964
    Český Těšín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rekvalifikace
2009 Líbáš jako Bůh
2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
2002 Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
2001 Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
2000 Gambit (TV film)
1995 O moudré Sorfarině (TV film)
1994 Hrad stínů (TV film)
1993 Noční mora (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Lidské bingo (S02E25)
Specialisté (TV seriál)
Zásilka smrti (S03E25)
2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nechuť, pachuť a chuť (S05E21)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Modrý kód (TV seriál)
Granát a pistole (S02E09)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Ztracený a nenalezený (S03E50)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Únos (S02E07)
Divadelní představení (S02E05)
2014 Stopy života (TV seriál)
Zlatá mládež (S01E07)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Proč byl Matěj estébák? (S06E01)
Perestrojka (S03E24)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Osmé nebe (S03E14)
2011 Aféry (TV seriál)
Schodiště milenek (E07)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Zelené nebezpečí (E04)
2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Garáž (E03)
Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
O rybáři a rybce (E09)
Máti (E05)
Rodinná pouta (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Čachtická paní (E07)
Ženu ani květinou neuhodíš (E06)
Neslušný návrh (E05)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Padni komu padni (E11)
Dobří soudci dobře spí (E08)
Dům svědomí (E05)
další epizody (6)

Dokumentární

2020 Jako letní sníh
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Romana Štolpy (S05E35)

Host

TV pořady

2006 Párty s kuchařem (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2000 Miss tisíciletí (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2011 Oidipus Tyranus (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky