foto

Giorgos Tzifos

  • nar. 1918
  • zem. 27.5.1986
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Radio-Arvyla
Tvrdá těla 2
1984 Kai klaaama... sta sholeia
1983 Allos gia ton Paradeiso
Granita apo melani
Gyftiki kompania
I dimokratia tou nefous
1982 Alaloum
1981 Agries kotes
Pame gia... kafe?!
1980 Exodos kindynou
1979 O falakros mathitis
1977 Dobře utajený kód
I skoteini katagrafi mias iliografias
Lovci
1976 O Thanasis sti hora tis sfaliaras
1975 Bouzanka ala... ellinika!
La faille
O tromokratis
Oi vaseis ki i Vasoula
Putovní divadlo
1973 Metamorfoseis
O anthropos pou etrehe poly
O tsarlatanos
To pio grigoro bouzouki
1972 Ap' t' alonia, sta salonia
Dny roku 36
Douliko amesou draseos
I proedrina
Katigoro ti zoi
O Puskas ton Petralonon
O anthropos pou espage plaka!
O erotiaris tou glykou nerou
O prigipas tis agoras
To kryfo spiti tis Angelas
To xenodoheio ton dieftharmenon
1971 Agapisa mia... polythrona
Dakrya gia enan aliti
Diakopes sto Vietnam
Enas xenoiastos palaviaris
Ethelontis ston erota
I efoplistina
I krevvatomourmoura
O kamarieris tis bouzouxous
O paragyios mou, o rallistas
Omorfopaida
Ta vimata tis fotias
Tis zileias ta kamomata
1970 Ena bouzouki alloiotiko apo t' alla
I Mesogeios flegetai
I aristokratissa kai o alitis
O megalos enohos
Ti kanei o anthropos gia na zisi
1969 'Thou-Vou' Falakros praktor - Epiheirisis: Gis madiam
I arhontissa tou limaniou
Poios Thanasis!
To stravoxylo
Xypna, koroido...
1968 O Kitsos kai... t' adelfia tou
O bakalogatos
O boufos
O figouratzis
O naftis tou Aigaiou
O tsahpinis
O tyherakias
Orkizomai eimai athoa!
Tha ta kapso, ta lefta mou
1967 Apo lahtara se lahtara
O modistros
Pare, kosme!
Trellos, palavos kai Vengos
1966 Ena karavi Papadopouloi
Epiheirisis: Orma hondre
O babas mou, o teddyboys
1965 Den boroun na mas horisoun
I de gyni na fovitai ton andra
Praktores 005 enantion Hrysopodarou
To prosopo tis imeras
1964 Oti thelei o laos
Tha se kano vasilissa
1963 Ziteitai timios
1962 Nomos 4000
O antras tis gynaikas mou
Polytehnitis kai erimospitis
Tou Koutrouli o gamos
1961 Koritsia tis Athinas
To drama mias amartolis
1960 Eimai athoos
Ta kitrina gantia
To Klotsoskoufi
1959 Na zisoun ta ftohopaida
Oso yparhoun gynaikes
1958 I agni tou limaniou
1957 Allou to oneiro, ki allou to thavma
1955 Glenti - lefta ki agapi
O magoufis
1954 Haroumeno xekinima
1953 Oi ouranoi einai dikoi mas
1948 Marinos Kontaras
Ohyro 27

TV seriály

1982 Giannis kai Maria (TV seriál)
1980 To fos tou Avgerinou (TV seriál)
1979 Oi parastratimenoi (TV seriál)
1977 O fotografos tou horiou (TV seriál)
O taxitzis (TV seriál)
1976 Mia Athinaia stin Athina (TV seriál)
1973 Psilikatzidiko o Kosmos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky