foto

Tim Healy

  • nar. 29.1.1952 (68 let)
    Newcastle-upon-Tyne, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Koncept strachu
United (TV film)
2008 Albert's Speech
Bázlivé srdce
2004 Sunday for Sammy 2004
Škola svádění
2001 Ztracený svět (TV film)
2000 Fanoušci
Way They Were: Coronation Street Special, The (TV film)
1999 Bostock's Cup (TV film)
1995 Trafford Tanzi (TV film)
1986 Educating Oz (TV film)
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)

TV seriály

2013 The Spa (TV seriál)
2012 Hebburn (TV seriál)
2006 The Slammer (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Dead Man Weds (TV seriál)
2004 Catterick (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Grand, The (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
Magic Grandad (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
Kelly (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
Kind of Living, A (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Highway (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2014 Once More for Bobby
2005 Drama Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
1999 An Audience with Tom Jones (TV pořad)
It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky