foto

Michael DeLuise

  • nar. 4.8.1969 (49 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Smrtící kruh
2009 Proměna
2008 Patsy
2007 Byl to tichý muž
2006 Comedy Hell
2005 Bloodsuckers (TV film)
2003 Dan Show, The (TV film)
2002 It's All About You
Pán převleků
2001 Dischord
1999 Boys Will Be Boys (TV film)
Zlá předtucha (TV film)
1996 Shot, The
1993 Midnight Edition
Muž bez tváře
Rio Shannon (TV film)
1992 California Man
Waynův svět
1991 Little Secrets
1990 Sunset beat (TV film)
1989 Školní plavba (TV film)
1983 Happy (TV film)
1979 Hot Stuff

TV seriály

2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buď má Lorelai Gilmorová (S07E16)
Jsem kajak, slyšíš, jak se řítím (S07E15)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Zelený hrob (S02E20)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
A to má pak člověk za to (S07E02)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Občan Joe (S08E15) - a.z.
2004 Ztraceni (TV seriál)
Podvodník (S01E08)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Viděli jste někdy déšť? (S02E01)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Emily má rande (S05E09)
A je po večírku (S05E08)
Návraty domů (S05E02)
další epizody (6)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Some of My Best Friends (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Seriál Červí díra (S05E12)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
1989 One of the Boys (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 One Big Family (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Svědomí má dovolenou (S01E09)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace