foto

Farid Elouardi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baghdad in My Shadow
2013 Indiscrétions (TV film)
Lanester (TV film)
Nesma
2010 Bez soucitu
Carlos (TV film)
2009 Prorok
2008 Kurýr 3
2003 Silver moumoute

TV seriály

2019 Nina (TV seriál)
En mal d'enfant (S05E10)
Miroir mon beau miroir (S05E06)
Derrière les apparences (S05E02)
2018 Thanksgiving (TV seriál)
Les Masques (E03)
Louise (E02)
Vincent (E01)
Nina (TV seriál)
Cours toujours (S04E10)
D'une rive à l'autre (S04E09)
Ne dis jamais (S04E08)
další epizody (6)
2017 Nina (TV seriál)
Résonances (S03E08)
Retour de flammes (S03E07)
La vie devant eux (S03E06)
další epizody (4)
2016 Nina (TV seriál)
Auf Wiedersehen (S02E10)
Sur le ring (S02E09)
Papa où t'es ? (S02E08)
další epizody (10)
2015 Nina (TV seriál)
La dernière épreuve (S01E08)
Solitudes (S01E07)
Qui trop embrasse (S01E06)
další epizody (8)
2014 Interventions (TV seriál)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
Condamnée (E06)
Intouchable (E05)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Seuls contre tous (S02E02)
další epizody (4)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky