foto

Farid Elouardi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Indiscrétions (TV film)
Lanester (TV film)
Nesma
2010 Bez soucitu
Carlos (TV film)
2009 Prorok
2008 Kurýr 3
2003 Silver moumoute

TV seriály

2015 Nina (TV seriál)
2014 Interventions (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Seuls contre tous (S02E02)
další epizody (4)
2010 Protiúder (TV seriál)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace