foto

Calvin Clements Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Stínové komando 2 (TV film)
1997 Stínové komando (TV film)
1981 Margin for Murder (TV film)
1979 Love's Savage Fury (TV film)

TV seriály

2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Maui Xterra (S10E19)
Liquid Visions (S10E13)
1996 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Nejnebezpečnější muž (S05E12)
V obležení (S04E23)
Běs (S04E16)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Přísně utajeni (S04E02)
Pornografie (S03E17)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Cesta do Black Bayou (S03E07)
Cejch (S03E02)
1988 MacGyver (TV seriál)
Vlčí maska (S03E17)
Vyjednávač (S03E15)
Zóna smrti (S03E11)
1987 MacGyver (TV seriál)
GX-1 (S03E06)
Dallas (TV seriál)
The Dark at the End of the Tunnel (S10E27)
Revenge of the Nerd (S10E22)
Night Visitor (S10E17)
1986 Dallas (TV seriál)
Proof Positive (S10E11)
The Second Time Around (S10E08)
Once and Future King (S10E04)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečný odpad (S03E13)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 How the West Was Won (TV seriál)
Brothers (S02E11)
The Judge (S02E09)
Deek (S02E08)
další epizody (10)
1977 Wonder Woman (TV seriál)
The Bermuda Triangle Crisis (S02E04)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Legion of the Lost (S01E27)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Flight of the Grey Wolf (TV film)
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1972 Kůň Justina Morgana
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film)
1970 The Wild Country

TV seriály

1976 Family (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Legion of the Lost (S01E27)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Pendulum (S07E20)
1971 Cannon (TV seriál)
Dr. Simon Locke (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Za každou cenu (S03E21)
Návrat do minulosti (S03E20)
Případ je uzavřen (S03E19)
další epizody (11)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tygří oko (S03E10)
Odplata (S03E09)
Pod palbou (S03E08)
další epizody (10)
1988 MacGyver (TV seriál)
Hajej dadej (S03E18)
Vlčí maska (S03E17)
Špinavá hra (S03E16)
další epizody (8)
1987 MacGyver (TV seriál)
Výbuch (S03E10)
Pekelný týden (S03E09)
Zabiják (S03E08)
další epizody (10)
Dallas (TV seriál)
Fall of the House of Ewing (S10E29)
Two-Fifty (S10E28)
The Dark at the End of the Tunnel (S10E27)
další epizody (15)
1986 Dallas (TV seriál)
The Fire Next Time (S10E14)
Bar-B-Cued (S10E13)
Something Old, Something New (S10E12)
další epizody (14)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečný odpad (S03E13)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky