foto

Alexandr Kirienko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ivanovy
2012 Solo na saxofoně (TV film)
2008 Alpinist (TV film)
Illuzija stracha
Vrag nomer odin
2007 Indi

TV seriály

2019 Rusalki (TV seriál)
2017 Dve žizni (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
2015 Pitěr-Moskva (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky